<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prowise Touchscreen Ten

Prowise Touchscreen Ten er et allsidig og robust alternativ spesielt bygget for fleksible læringssituasjoner og interaktive aktivitetsbord. Prowise Touchscreen kommer med innebygget nettleser, skjermdeling og digital tavle.

I skjermen finnes Prowise app-bibliotek med kjente applikasjoner en kan laste rett inn i skjermen, den har seks innebyggede mikrofoner samt 95W Dolby Surround høyttalere. Move kamera kan kjøpes som tilleggsprodukt. 

Få pris fra forhandler
Få en demonstrasjon av produkt
Todler_Tilt_Lift_TS_X_Birdview_Right

Interaktivt kamera for lekende læring

Prowise Touchscreen Ten kan utstyres med et kamera med bevegelsessensor for kinestetisk spillbaserte øvelser, visningsvinkel på 178°, 6 mikrofoner samt dobly surround lydplanke med subwoofer integrert i skjermen

Prowise-Screen-Control

Prowise Screen Control, fjernstyring av skjerm inkludert

Administrator slipper å gå fra rom til rom for å installere de nyeste appene, oppdateringer og eller andre felles innstillinger. En kan også endre det kosmetiske som felles bakgrunner etc. Alt ved hjelp av en gratis nettportal.

Last ned PDF med forklaring om hvordan du får tilgang til programmet her:Kom i gang med Prowise Screen Control

Prowise-Touchscreen-Ten-Interaktiv-gjennomgang

Få en interaktiv gjennomgang av Prowise-universet (engelsk)

Få en interaktiv gjennomgang (på engelsk) av hele Prowise universet, video om nye Prowise Ten og hvordan bordaktiviteter og Presenter utformer et helhetlig interaktivt læringsunivers.
(Trykk på bildet, eller denne linken)

 

Prowise Touchscreen Ten

Prowise Touchscreen Ten har InGlass touch teknologi, som betyr at det ikke er noen opplevd avstand mellom overflate og penn slik at skriving aldri har føltes mer naturlig

Øvrige høydepunkter:

  • Integrert OS, Central, med Whiteboard og speiling av alle plattformer.
  • MOVE kamera (kan kjøpes som opsjon), 6 mikrofoner og 2.1 dolby surround lyd integrert
  • Appstore med blant annet Microsoft Teams, Zoom og hangouts
  • Energy Star sertifisert og Plant for planet
  • Prowise Screen Control for fjernstyring av skjermflåten
 

Prowise Presenter

Lag dine egne interaktive leksjoner og presentasjoner enkelt og gratis i nettleseren din. Alt er på norsk og filen lagres automatisk i din skybaserte profil og eller på tilegnede fellesområder tilpasset skole / kommune / bedrift, slik at du kan dele filer og leksjoner med dine kolleger.

Hent ressurser fra et rikholdig bibliotek
I mediebiblioteket har du alt du trenger for å lære bort det du vil til dine elever. Det interaktive kanvaset (IWB) -programvaren Prowise Presenter er fullpakket med pedagogisk innhold, inkludert 3D-modeller og videoer. Gjør filen enkelt interaktiv ved å legge til en quiz, byggestein eller la elevene konkurrere mot hverandre

Presentasjonsverktøy og samhandling
Presenter kan også benyttes som presentasjonsverktøy, og med den interaktive tavlen i nettleseren kan alle som deltar i sesjonen bidra med sine bilder, tekst og tegninger fra hvert sitt hold, i et miljø med den beste europeiske sikkerhetsklarering. (Privacy sertified ISO 27001 og ISO 9001.)

Prowise-Presenter
 

Prowise iPro heiser

1920-Prowise-iPro-Wall-Lift-1

Prowise iPro Wall lift

Veggfestet heis med elektronisk hev senk kontroll fra pedaler eller Central i skjermen.

GS Sertifisert

1920-Prowise-iPro-Mobil-Lift-1

Prowise iPro Mobile lift

Heis på hjul med elektronisk hev senk kontroll fra pedaler eller Central i skjermen.

GS Sertifisert

1920-Prowise-iPro-Tilt-Lift-1-1

Prowise iPro Tilt lift

Heis på hjul med elektronisk hev senk kontroll, samt tilt. fra pedaler eller Central i skjermen.

GS Sertifisert

Videointroduksjon av Prowise Touchscreen

Her ser du våre introduksjonsfilmer til Prowise Touchscreen som du finner flere av i vår brukeropplæring.

 

Interaktiv barnehageløsning

Barna i norske barnehager tilhører generasjonen som kalles "Digital Natives". De er født inn i det digitale samfunnet og håndterer interaktive touchflater med den største naturlighet fra før de engang kan prate. Prowise barnehageløsning er midt i blinken for våre nye samfunnsborgere.

Sørhellinga barnehage satser på realfag og interaktivitet med Prowise

Sørhellinga barnehage ble konkurranseutsatt i 2015, og kjøpt opp av Norlandia Barnehager som virkelig satset på å gjøre den om til en ledende barnehage. I 2017 og i  2018 fikk barnehagen en total renovering, forteller Anne H. Hønstvedt.

– Avdelingene våre er åpne og det er gode muligheter for å flytte løsningen i arealene vi har. Dette gjorde at Prowise på mobilt stativ passet oss veldig godt, sier Hønstvedt og legger til: Vi ruller skjermen fra rom til rom, og det eneste vi trenger å gjøre er å plugge ut og inn strømledningen.

Lyst til å prøve Prowise Touchscreen Ten?

Kontakt vårt utdanningsteam så vil vi skreddersy et opplegg på Lysaker, over internett eller regionalt hvis mulig,

FÅ DEMONSTRASJON