<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prowise Touchscreen

Prowise Touchscreen er et allsidig og robust alternativ spesielt bygget for fleksible læringssituasjoner og interaktive aktivitetsbord. Prowise Touchscreen kommer med innebygget nettleser, skjermdeling, digital tavle og fås i størrelsene 55", 65", 75" og 86".

I skjermen finnes Prowise app-bibliotek med kjente applikasjoner en kan laste rett inn i skjermen, det medfølger kamera og den har fire innebyggede mikrofoner samt 30W høyttalere med subwoofer.

PRØV FØR KJØP
FÅ DEMONSTRASJON
Prowise-touchscreen-mobilt-stativ-toddler-barnehage2

Kamera og mikrofon inkludert med og i skjermen

Prowise Touchscreen kommer med tilhørende kamera (med bevegelsessensor) for kinetisk spillbaserte øvelser, mikrofoner i skjermen, visningsvinkel på 178° samt integrert Dolby sertifisert lydplanke med subwoofer.

Prowise-Touchscreen-Bord

Fleksibilitet i særklasse med horisontal tilting

Enten du vil flytte, heise eller tilte skjermen er Prowise Touchscreens solide byggekvalitet laget for å tåle alle typer påkjenninger. I tillegg til å heises opp og ned kan den tiltes og senkes til å fungere som et interaktivt bord.

My_Prowise

Lære og presentasjonsverktøy inkludert eget skybibliotek

Prowise Presenter er et nettbasert læringsverktøy med en rekke aktiviteter, quiz, vurdering for læring blant mye mer. Det kan også brukes som et presentasjons og canvas verktøy flere kan benytte samtidig over nett.

Prowise sitt integrerte operativsystem Central sørger for rask tilgang til de mest benyttede funksjonene en berøringsskjerm trenger. Tre fingre på skjermen åpner for enkel tilgang til ProNote (digital tavle), speiling til alle enheter nettleser og apper som Youtube, Netflix og NRK skole.

ProNote
Ta notater og skriv på den hvite digitale tavlen eller noter på websider, i PDF-filer og andre dokumenter. Bruk ProNote til enkelt å dele et dokument med hvilken som helst enhet direkte fra berøringsskjermen.

Reflect
Speil din enhet opp på skjermen med gratis Reflect app. (Airplay er integrert uten app). Vis opptil 4 ulike enheter på skjermen uten behov for kabler eller dongler.

Kamera inkludert, med bevegelsessensor
Læring gjennom bevegelse er mer enn bare fysisk aktivitet i klasserommet.
Kombinerer fysisk aktivitet og kognitive læringsoppgaver på skjermen for en positiv innflytelse på læringsutbyttet.

 

Prowise Presenter

Lag dine egne interaktive leksjoner og presentasjoner enkelt og gratis i nettleseren din. Alt er på norsk og filen lagres automatisk i din skybaserte profil og eller på tilegnede fellesområder tilpasset skole / kommune / bedrift, slik at du kan dele filer og leksjoner med dine kolleger.

Hent ressurser fra et rikholdig bibliotek
I mediebiblioteket har du alt du trenger for å lære bort det du vil til dine elever. Det interaktive kanvaset (IWB) -programvaren Prowise Presenter er fullpakket med pedagogisk innhold, inkludert 3D-modeller og videoer. Gjør filen enkelt interaktiv ved å legge til en quiz, byggestein eller la elevene konkurrere mot hverandre

Presentasjonsverktøy og samhandling
Presenter kan også benyttes som presentasjonsverktøy, og med den interaktive tavlen i nettleseren kan alle som deltar i sesjonen bidra med sine bilder, tekst og tegninger fra hvert sitt hold, i et miljø med den beste europeiske sikkerhetsklarering. (Privacy sertified ISO 27001 og ISO 9001.)

Prowise-Presenter
 

Prowise iPro heiser

1920-Prowise-iPro-Wall-Lift-1

Prowise iPro Wall lift

Veggfestet heis med elektronisk hev senk kontroll fra pedaler eller Central i skjermen.

GS Sertifisert

1920-Prowise-iPro-Mobil-Lift-1

Prowise iPro Mobile lift

Heis på hjul med elektronisk hev senk kontroll fra pedaler eller Central i skjermen.

GS Sertifisert

1920-Prowise-iPro-Tilt-Lift-1-1

Prowise iPro Tilt lift

Heis på hjul med elektronisk hev senk kontroll, samt tilt. fra pedaler eller Central i skjermen.

GS Sertifisert

Videointroduksjon av Prowise Touchscreen

Her ser du våre introduksjonsfilmer til Prowise Touchscreen som du finner flere av i vår brukeropplæring.

 

Interaktiv barnehageløsning

Barna i norske barnehager tilhører generasjonen som kalles "Digital Natives". De er født inn i det digitale samfunnet og håndterer interaktive touchflater med den største naturlighet fra før de engang kan prate. Prowise barnehageløsning er midt i blinken for våre nye samfunnsborgere.

Sørhellinga barnehage satser på realfag og interaktivitet med Prowise

Sørhellinga barnehage ble konkurranseutsatt i 2015, og kjøpt opp av Norlandia Barnehager som virkelig satset på å gjøre den om til en ledende barnehage. I 2017 og i  2018 fikk barnehagen en total renovering, forteller Anne H. Hønstvedt.

– Avdelingene våre er åpne og det er gode muligheter for å flytte løsningen i arealene vi har. Dette gjorde at Prowise på mobilt stativ passet oss veldig godt, sier Hønstvedt og legger til: Vi ruller skjermen fra rom til rom, og det eneste vi trenger å gjøre er å plugge ut og inn strømledningen.

Lyst til å prøve Prowise Touchscreen?

Kontakt vårt utdanningsteam så vil vi skreddersy et opplegg på Lysaker, over internett eller regionalt hvis mulig,

FÅ DEMONSTRASJON