<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktiv barnehage

Barna i norske barnehager tilhører generasjonen som kalles "Digital Natives". De er født inn i det digitale samfunnet og håndterer interaktive touchflater med den største naturlighet fra før de engang kan prate. Prowise barnehageløsning er midt i blinken for våre nye samfunnsborgere.

FÅ DEMONSTRASJON

Realfag med Prowise Touchscreen interaktivitet i barnehagen

Ukomplisert alt i en løsning

Skjermen kommer på elektrisk hev senk og tilt heis med den høyeste sikkerhetsklarering, plug i kontakten og sett i gang.

Spillbaserte læringsaktiviteter

I Prowise Presenter som ligger i skjermen finner du en rekke spillbaserte læringsaktiviteter barna kan stå rundt bordet og konkurrere i.

Enestående mobilitet

Med skjermen på hjul kan den heves/senkes samt tiltes til bord og trilles hvor du måtte ønske plassere den (sikkerhetsmekanisme låser hjulene).

Prowise-touchscreen-mobilt-stativ-toddler-barnehage2

Perfekt alt-i-en løsning!

Prowise Touchscreen er fantastisk interaktiv touchskjerm med 4K bilde og lyd med subwoofer –  Barnehageløsningen inneholder en Prowise Touchscreen skjerm, montert på elektrisk heis.  Tyve fingre kan berøre  skjermen samtidig, glasset er ripesikkert og stativet har høyste sikkerhetsklassifisering. Touchscreen kommer i flere størrelser, men vår anbefaling til barnehager er størrelsene 55″ og 65″.

Bruk løsningen til å samle barna foran skjermen i samling, eller legg skjermen ned som et bord og inviter barna slik at de er aktivt deltakende i sin egen læringsprosess. Med Prowise Presenter og de medfølgende bordaktivitetene har man en komplett barnehageløsning!

Prowise-Presenter

Prowise Presenter

Prowise Presenter er en skybasert programvare som kan brukes på den interaktive løsningen, på PC, Mac, Ipad og Chromebooks. I programvaren finnes det mange muligheter for morsom og lærerik interaktiv samhandling for barn i alle aldre. Barna kan tegne med fingrene sine, spille spill som for eksempel memory, puslespill eller øve på dyr og dyrelyder ved å se på youtube-filmer i Prowise Presenter.

Laget for Prowiseskjermen
I tillegg er den en egen modus i programvaren som har egne spesialtilpassede bordaktiviteter som er beregnet til å brukes når skjermen ligger som et bord. Programvaren følger med løsningen, og er gratis!

Perfekt for åpne arealer

Avdelingene våre er åpne og det er gode muligheter for å flytte løsningen i arealene vi har. Dette gjorde at Prowise på mobilt stativ passet oss veldig godt,

Styrer Sørhellinga barnehage

Pedagogiske opplegg

Vi kan produsere pedagogiske opplegg hjemme og lagre i skyen, for så å hente det opp igjen rett på skjermen tidlig neste morgen

Barnehageansatt Sørhellinga

Intuitiv bruk med en gang

Barnene er nysgjerrige og engasjerte og tar bruken med den største selvfølgelighet.

Barnehageleder Rakkestad
Besøk våre ambassadører

Sørhellinga barnehage satser på realfag og interaktivitet med Prowise

Sørhellinga barnehage ble konkurranseutsatt i 2015, og kjøpt opp av Norlandia Barnehager som virkelig satset på å gjøre den om til en ledende barnehage. I 2017 og i 2018 fikk barnehagen en total renovering, forteller Anne H. Hønstvedt.

– Avdelingene våre er åpne og det er gode muligheter for å flytte løsningen i arealene vi har. Dette gjorde at Prowise på mobilt stativ passet oss veldig godt, sier Hønstvedt og legger til: Vi ruller skjermen fra rom til rom, og det eneste vi trenger å gjøre er å plugge ut og inn strømledningen.

Lyst til å prøve Prowise for din barnehage?

Kontakt vårt utdanningsteam så vil vi skreddersy et opplegg på Lysaker, over internett eller regionalt hvis mulig,

FÅ DEMONSTRASJON