<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prowise Presenter

Kostnadsfri og brukervennlig skybasert programvare

Header_EN

Undervisningsprogramvare til lærere og produksjonsverktøy for elevene - Best av alt, det er helt gratis!
Prowise Presenter er skybasert og tilgjengelig på alle plattformer.

Prowise-Presenter-berik-laeringsopplevelsen

Interaktive verktøy

Verktøy som vil berike og effektivisere opplæringen din. Ferdig lagede aktiviteter du setter rett inn og tilpasser til eget behov, med interaktivitet som viser svaret til slutt. 

Prowise-Presenter-3D-modeller

Benytt 3D modeller

Benytt galleriets rikholdige samling 3D objekter du og dine elever kan manipulere og snurre rundt på for å studere fra alle vinkler.

Prowise-Presenter-Touch-table-tooks

Touch-bord aktiviteter

En rekke ferdige spill, quiz og aktiviteter laget med tanke på spillbasert læring på Prowise Touchscreen tiltet til bord eller mindre enheter som Chromebooks og iPad.

Prowise-Presenter

Se video om Prowise Presenter nedenfor

HubSpot Video

Presenter 10

Prowise Presenter er helt gratis å bruke for alle. Gratis programvare til skoler, barnehager og bedrifter. Det er ingen skjulte kostnader, så du kan fritt ta i bruk alle verktøyene som ligger i programvaren.

Med profilen din kan du logge på alle plattformer – På Prowise skjermen i klasserommet, på iPad, Chromebook, PC eller Mac, hjemme eller på skolen.

Med Prowise Presenter kan du enkelt lage undervisningsopplegg, sette i gang aktiviteter og samhandle med elevene. Programvaren er skybasert, noe som betyr at filene dine alltid er tilgjengelig. Installer Prowise Presenter appen på datamaskinen eller nettbrettet ditt, så får du tilgang til alle verktøyene i Presenter på en enkel måte.

 
whiteboardfuncties_icon-01

Whiteboard funksjon

Alt du trenger av essensielle whiteboardfunksjoner, inkludert skriving, viskning og tegning av streker og figurer.

digitale-gereedschapskist_icon-01

Digital verktøykasse

Hundrevis av læringsverktøy for alle aldre i en rekke emner gir lærer og elev alle de praktiske oppgaver og verktøy man måtte trenge.

leren-met-interactie_icon-01

Interaktiv læring

Benytt håndholdte nettbrett, telefoner og andre enheter med touchfunksjonalitet for å koble deg til innholdet i undervisningen.

quiz_icon-01

Quiz for elever i alle aldre

Lag kunnskapsbaserte tester for alle aldre og la elevene dine svare kollektivt eller individuelt.

samenwerken_icon-01

La elevene konkurrere

Gi elevene mattekonkurranse seg i mellom. La de konkurrere  for å skåre så mange poeng som mulig når de løser oppgaver så raskt som mulig.

zelfstandig_leren_icon-01-1

Individuelle oppgaver

Flere av verktøyene har "øvelses modus", der du for eksempel kan la elevene øve på bokstaver og topografi på sine enheter.

Del leksjonene med dine lærerekolleger

Med en skolekonto kan du dele leksjonene du lager med dine koller på skolen eller blant administrasjonen. På denne måten kan du og se hva dine kolleger benytter seg av, spesielt gunstig der du og din kolleger underviser i samme fag.

Du kan også dele og finne leksjoner blant andre lærere på landsbasis og bruke dem i din undervisning eller som inspirasjon til å lage nye opplegg.

Prowise Presenter er integrert i Prowise Touchscreen skjermene.

Prowise-Presenter-Brukervennlig-768x408

Prowise brukeropplæring

Kom i gang med vår brukeropplæring

Her finner du videoer for hvordan komme i gang med Prowise Touchscreen skjermen din, nedlastbare Presenteraktiviteter så du kan komme i gang, nyheter, blogg og tilgang til kursing.

Bli inspirert fra det internasjonale læreremiljøet

Nye leksjoner blir laget ukentlig, designet av spesifikke lærere for å lage engasjerende interaktiv undervisning tilpasset Prowise Touchscreen. Alt fra individuelle leksjoner til hele pensum.

Lyst til å prøve Prowise Touchscreen?

Vårt utdanningsteam står klare til å vise deg alt Prowise Touchscreen og Presenter har å tilby, velkommen til våre lokaler på Lysaker eller treff oss regionalt.

Få en demonstrasjon av produkt