<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
SMART Interactive Display Family  (3)

SMART Board® interaktiv skjerm 

Designet for naturlige læringsopplevelser

SMART har gjennom 30 år jobbet for brukervennlighet, nyskaping og smart læring gjennom interaktivitet og samarbeid.

SMART Board er et trygt valg til klasserommet – en skjerm med miljø, sikkerhet og innovasjon i fokus. 

 

Få pris fra forhandler
Få en demonstrasjon av produkt

SMART Board interaktiv skjerm er gratis å bruke  

 Det er gratis for skolen å eie en SMART Board og det er ikke nødvendig å kjøpe programvare for å bruke en SMART Board. Skjermen inneholder et variert utvalg av innebyggede funksjoner som allerede ligger klar til bruk i skjermen når man kommer inn i klasserommet. 

SMART Board modeller

 
SMARTboard-6000S-interaktiv-skjerm

6000S 

HyPr Touch™ med inGlass™
ToolSense teknologi™
SMART IQ Modul
SMART konto
5 år garanti og
SMART Remote manager
65, 75, 86 tommer

MX-V4- ED - iQ - default home screen - FRONT

MX 

HyPr Touch™ med avansert touch teknologi
SMART IQ Modul
SMART konto
5 år garanti og
SMART Remote manager
55, 65, 75, 86 tommer

02_GX-V2 - wordmark

GX 

Avansert Touch teknologi
Android operativsystem med speiling 
3 år garanti
65, 75, 86 tommer

 

Fokus på bærekraft og miljø

grønt.miljø-2

SMART fokuserer på miljøet både i sin produksjon av skjermene og når det kommer til brukerens fotavtrykk. Alle skjermene er Energy Star sertifisert, som blant annet betyr et lavt strømforbruk. SMART fokuserer på å redusere sin belastning på miljøet, gjennom ulike miljøsertifiseringer (blant annet ISO 14001:2015). Interactive Norway er i tillegg medlem av Grønt Punkt (returordning av emballasje) og RENAS (returordning av EE-produkter). 

Automatiske skybaserte oppdateringer og akselerert levetid

De interaktive skjermer er laget for å vare lenger med automatiske skybaserte oppdateringer og færre utskiftninger av produkter som fører til mindre søppel. 

SMART sin strenge testing av akselerert levetid, som inkluderer ekstrem temperatur-, fuktighets- og spenningstesting, hjelper til med å maksimere produktets levetid og minimere utskifting av maskinvare. 

Garanti og sikkerhet

Når man kjøper en SMART Board interaktiv skjerm får man med en av markedets beste garantiordninger. Skulle det være noe med skjermen som ikke lar seg løse med «på stedet-garanti» vil man få tilsendt en tilsvarende skjerm via SMART sin «SWAP-garanti». Dette betyr mindre nedetid og trygghet.

Sikkerheten hos brukeren blir ivaretatt ved å velge SMART Board interaktiv skjerm, da all data er sikret i henhold til GDPR (Personvernforordningen). SMART tilbyr login (SSO) via Google og Microsoft, slik at brukeren kan være trygg på at sikkerheten også ivaretas av valgt identitetsleverandør. SMART tilbyr gjerne å signere en DBA (Databehandleravtale) med kunde.

SMART har laget en egen sjekkliste slik at du som kunde kan være sikker på at sikkerheten din blir ivaretatt. Ta en titt på sjekklisten her.

Photo_StudentSafety-2

Det SMARTe universet - programvare og integrasjoner 

MX Skjermdeling

SMART Board

 En SMART Board interaktiv skjerm er kostnadsfri å bruke. Det er en høykvalitetsskjerm som er enkel og brukervennlig.  Man trenger ingen programvare eller drivere for å benytte den i undervisningen.  

Skjermen har integrert nettleser, digital tavle, apper og skjermdeling av alle mobile enheter uten ekstra utstyr. Tilgang til SMART ink og Microsoft ink for digitalt blekk i alle programmer.  

SMART Programvare 

Med SMART kan du benytte deres prisvinnende pedagogiske programvare i undervisningen.  SMART Learning Suite er en plattform som fasiliterer for engasjerende, utforskende og samarbeidende læring. 

SMART Notebook Basic og Lumio Basic er gratis å bruke på SMART skjermen. 

 Trykk her om du ønsker du en gratis prøveversjon av betalt programvare med større lagringskapasitet enn det du får i gratisversjonen av Notebook og Lumio.

 

Smartboard-smart-learning-suite-online
Smartboard-Microsoft-Teams-Google-Classroom-Disk-integrasjon

Microsoft Teams og Google Disk

SMART Board og SMART Learning Suite skal gli sømløst inn i skolens allerede eksisterende infrastruktur. Tjenesten er gratis og fullintegrert i Microsoft Teams og Google for utdanning.

 

Gratis tjeneste - SMART flåtestyring 

Når man kjøper en SMART Board interaktiv skjerm medfølger flåtestyringsprogrammet SMART Remote Management i hele garantiperioden*.  SMART Remote Management gir full tilgang til å laste ned alle apper i Google Play Store.  

Administrator kan få status på alle skjermer, kjøre felles oppdatering, installere apper, sende beskjeder til skjermen mm.  

Les om alle funksjonene til SMART Remote Management her.

 *Gjelder SMART Board MX og 6000s  

smart remote man.

Lisens til SMART Learning Suite

Når du som kunde kjøper en SMART Board, vil dere kunne hente ut betalte lisenser som er tilknyttet bestillingen i SMART Admin Portal

SMART Board kan brukes uten betalt lisens.

Når du kjøper en SMART Board, får du tilgang tilgang til gratis programvare. SMART Learning Suite Basic (Lumio basic og Notebook basic) følger gratis med skjermen. Registrer deg på  lum.io,  

Se og sammenlign gratisversjon og betalt versjon av SMART Learning Suite. 

 

Fordeler med SMART konto

  • Produser innhold i SMART Notebook og last opp innholdet til Lumio

  • Gjenbruk gamle Notebook filer i Lumio og legg til funksjonalitet som «Del budskapet», individuell utlevering, gruppeoppgaver og les inn lydfil

  • Ta utgangspunkt i PowerPoint eller PDF og legg til interaktive elementer med Lumio

  • Logg på SMART Board skjermen med SMART Learning Suite kontoen din og få tilgang til alle filene dine i Lumio-biblioteket

  • Åpne en ny tavle på SMART Board og filen synkroniseres live med din SMART Learning Suite konto.

  • Sett bokmerke på dine favoritt nettressurser, slik at de ligger på startskjermen din hver gang du logger på.

 

SMART Board + elevenheter = sant

SMART_learning_suite_Google_for_utdanning-1

Kombiner Google for utdanning med SMART Board interaktiv læring

Med SMART sin Googleintegrasjon i både skjerm, programvare og Chromebook, kan lærere enkelt lage aktiv og varierte læringsopplegg for undervisning og elevaktivitet.

Slik-engasjerer-du-elevene-dine-i-smart-learning-suite-online

Slik engasjerer du elevene dine i Lumio

Covid-19 satte fart på fjernundervisning i den norske skolen. SMART har en digital undervisningsløsning som fremmer aktive, produserende og engasjerte elever, både i klasserom- og fjernundervisning. 

teams-magnifier-PC

Fjern-undervisning, Lumio + Microsoft Teams = Sant

Behold den naturlige undervisningsfølelsen og engasjerte elever selv om de sitter hjemme, i et virtuelt klasseromsmiljø med Microsoft Teams og SMART Board.

SMART Board + iPad til elevene

Med SMART Learning Suite kan lærer legge til rette for at elevene blir produsenter i egen læring, ved å holde interaktive leksjoner der elevens enheter er koblet til læringsøkten som foregår på tavlen.

Les referanssak fra Gystadmarka ungdomsskole

SMARTe produkter til høyere utdanning

Nureva-hdl300-livedemo

Høyere utdanning

Nureva HDL300

Nureva interaktiv lyd og mikrofonsystem er det nyeste innen lydteknologi. Systemet simulerer tusenvis av virtuelle mikrofoner i rom inntil 120 kvm. Eksterne studenter kan enkelt følge samtalene i rommet. Ingen annen mikrofon er nødvendig.  

 

Smart-Podium-1

Forelesning

SMART Podium 

SMART Podium 624 er laget for kunne holde presentasjoner eller forelesninger, projisert på større skjerm mens man med pennen kan noterere og interagerer med innholdet uten å snu ryggen til publikum.

 

Smart-Dockumentkamera-650-1

Interaktive objekter

SMART Dokumentkamera 4K

Du kan koble til og tilpasse SMART Dokumentkamera 650 med Smart Board.  Kameratet er integrert med Smart Boarden og utgjør en helt ny måte å kombinere interaktivitet med fysiske objekter på. Nyheten 650 med 23x Zoom og 4K oppløsning, er et perfekt supplement til Lumio og SMART Notebook® 

Takk for at dere velger SMART®

SMART Board i alle rom hos Nordeuropas mest avanserte ungdomsskole

"Her er det tenkt på at alt skal ligge til rette for fremtidige læreplaner og løsninger i den moderne skolen."

Rektor Gystadmarka ungdomsskole

Elevene blomstrer med SMART Learning Suite på Damsgård skole

"Jeg kan lage aktivitetsbaserte oppgaver på minutter der elevene kan løse oppgaven alene i sitt tempo eller sammen i grupper på sine enheter."

Lærer Damsgård Skole

Elevene tar eierskap for egen læring med SMART Board på Enebakk skole

"Vi ønsker å gå videre fra passiv formidling til aktive elever som eier skjermene og blir produsenter i egen læring."

Rektor Enebakk skole
smartboard-kristiansand-kommune
smartboard-tromso-kommune
smartboard-drammen-kommune
smartboard-bergen-kommune
smartboard-trondheim-kommune
smartboard-oslo-kommune