<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART Learning Suite

Nå har SMART samlet verdens beste programvare innen utdanning på ett sted! Det betyr at du får tilgang til både SMART Notebook, SLS Online og lab- alt du trenger for å maksimere interaksjon og samhandling mellom lærere, elever og enhetene de jobber på.

SMART Board iQ Smart Learning Suite Online Notebook

Notebook, verdens ledende utdanningsprogramvare er som skapt for å lage engasjerende læringsaktiviteter, del og styr dem på skjerm med iPad eller Chromebook, eller benytt SMART Learning Suite Online for å lage læringsopplegg i nettleseren din, og send filen direkte til SMART Board iQ skjermen!

SMART lab
Det beste vi kan gi til en lærer, er mer tid. Det beste vi kan gi til elever, er morsomme og engasjerende aktiviteter. LAB gjør begge deler! Med denne programvaren, som er inkludert  i SMART Notebook, kan du enkelt lage spillbaserte læringsaktiviteter på under fem minutter.

SMART Respons
Med dette vurderingsverktøyet kan du raskt og enkelt lage en prøve. Elevene svarer på spørsmålene på sine enheter, og resultatene blir eksportert til et Excel-dokument.

SMART Learning Suite Online
SMART Learning Suite er nå på vei til å bli en fullverdig nettbasert løsning. Lag og distribuer læringsaktiviteter i nettleseren din! Samle Notebook filene dine i et eget digitalt klasseromrom i skyen, send til og åpne direkte i SMART Board iQ skjermen og timen er i gang – uten bruk av PC!

SMART Learning Suite Online

Endelig kan lærerne få tilgang til sine Notebook-filer via et skybasert bibliotek. En lærer kan nå åpne en Notebook-fil hvor som helst og dele den til hvilken som helst elevenhet.

SLS Online Kom i gang

1. Logg inn

Logg inn med din skoles Google eller Microsoft konto på suite.smarttech.com.

SLS Online Kom i gang

2. Velg leksjon

Velg en av Notebookleksjonene dine fra biblioteket

SLS Online Kom i gang

3. Start timen

Start leksjonen med det samme og eller tilkoble elevene til aktiviteten

Notebook Basic vs SMART Learning Suite

Investerer du i en SMART Board skjerm får du med 1 lisens på SMART Board Learning Suite med Notebook fullversjon. SMART har også en gratisversjon ved navn Basic, der du får tilgang til noen av fullversjonens muligheter. Har du en eldre versjon av Notebook, (11,4 f.eks) har denne nå gått over i en Basiv variant. Klikk for å lese forskjellen på programvaren og hva du får om du oppgraderer til fullversjonen.