<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART Learning Suite

Nå har SMART samlet verdens beste programvare innen utdanning på ett sted! Det betyr at du får tilgang til både SMART Notebook, SLS Online og lab- alt du trenger for å maksimere interaksjon og samhandling mellom lærere, elever og enhetene de jobber på.

SMART Board iQ Smart Learning Suite Online Notebook

SMART Learning Suite - en fullverdig undervisningsplattform for det digitale klasserommet  -helt gratis.

Smart Learning Suite inneholder den velkjente programvaren SMART Notebook, som nå også finnes skybasert under navnet SMART Learning Suite Online (SLSO). Programvaren er utviklet for det moderne klasserommet, med muligheter for interaktivitet og samhandling direkte på tavla, mellom lærere og elever, og deres enheter. Hva er forskjellen på SLSO og Notebook? 

Interaktiv og engasjerende programvare 

SLSO inneholder interaktive spillmoduler og VFL-verktøy som lærerne selv kan tilpasse enhver undervisningsøkt, nivå, trinn og elev. Elevene kan også bidra direkte inn i lærerens undervisning, både med tekst, bilder og illustrasjoner, i tillegg til en egen “del budskapet”-funksjon, der elevene sender opp digitale post-it lapper til tavlen.  

La elevene samhandle og aktivt bidra i undervisningen 

SLSO lar elevene koble seg til din undervisningstime, enten direkte i klasserommet, eller som fjernundervisning med en unik lærerkode som de legger inn gjennom portalen “hellosmart.com”. SLSO gir også mulighet for å gi lekser, der lærerne kan lage varierte og morsomme aktiviteter som elevene kan gjøre hjemme. Fordelen med en skybasert programvare, er at all undervisning lagres i lærerens digitale klasserom, og kan åpnes via en nettleser på hvilken som helst enhet. Undervisningsfilene lagres automatisk, samt bidragene fra elevene. Dette gjør at læreren alltid kan gå tilbake til en undervisningsfil å se elevenes tidligere aktivitet og svar. 

Bruk undervisningsfiler du allerede har! 

Benytter man seg av SLSO kan man velge å importere en eksisterende fil (PDF, PowerPoint, Google Presentations, Notebook). Du kan laste opp en allerede utviklet undervisningsfil, og videre legge til nye sider, aktiviteter, vurderingsverktøy eller YouTube-filmer til den eksisterende filen. Dette gjør at filer du allerede har i dag, kan gjøres mer interaktive og engasjerende for elevene. En kan selvsagt også lage nye undervisningsopplegg direkte i programvaren.

SLSO avslutter gratistilgang fra 31.07.20

SMART Learning Suite Online har inntil nå vært gratis for alle. Fra 31.07.20 trenger du / skole / kommune SMART Learning Suite lisens for å benytte tjenesten.

Notebook Basic vs SMART Learning Suite

Investerer du i en SMART Board skjerm får du med 1 lisens på SMART Board Learning Suite med Notebook fullversjon. SMART har også en gratisversjon ved navn Basic, der du får tilgang til noen av fullversjonens muligheter. Har du en eldre versjon av Notebook, (11,4 f.eks) har denne nå gått over i en Basiv variant. Klikk for å lese forskjellen på programvaren og hva du får om du oppgraderer til fullversjonen.