<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Lumio_Logo-bySMART-noBug_Color

Interaktiv programvare 

Lumio er en gratis interaktiv undervisningsplattform som fasiliterer for engasjerende, utforskende, aktiv og samarbeidende læring.  

En skybasert programvare der lærerens undervisningsopplegg og elevenes bidrag lagres automatisk.  

Del undervisningen til elevenes enheter, enten som en del av klasseromsundervisningen, fjernundervisning eller som en lekse. Gi elevene mulighet for å jobbe i eget tempo, utforske i dybden og skape eget innhold.  

Lag engasjerende læringsopplegg 

Gjør undervisningen aktiv, variert og morsom for elevene dine ved å bruke Lumio sine mange funksjoner. Spillbaserte aktiviteter, samarbeidsmuligheter, VFL-verktøy er noen av de spennende aktivitetene som finnes i Lumio-universetet.  

Tilpass opplæringen

 I Lumio finner du verktøy som gjør det enkelt å tilpasse undervisningen din. Kombiner ulike funksjoner for motivasjon og mestring for alle elever

Få innsikt i elevenes læringsprosess

Læreren kan til enhver tid få oversikt over elevenes progresjon og arbeid. Lag prøver og lagquizer for å kartlegge elevenes forståelse, innsikt og kunnskap. Gi tilbakemelding direkte i Lumio, enten individuelt eller til en hel elevgruppe.  

La elevene samarbeide og utforske  

Tilrettelegg for samarbeid ved å dele elevene i grupper, enten i eller utenfor klasserommet. Elevene jobber sammen med å utforske temaer, problemstillinger og skape innhold. Lag oppgaver som stimulerer til kritisk tenkning og refleksjon.

 

 

Dynamisk programvare 

Lag egne læringsopplegg eller bruke allerede eksisterende ressurser. Integrasjon med kjente tjenester gjør det enkelt å anvende. Gjør presentasjoner interaktive med læringsverktøyene i Lumio

 

Lumio_overview

Kom i gang med opplæringsressurser og læringsopplegg   

Bli medlem gratis på smartskole.no, og få tilgang til opplæringsressurser og læringsopplegg for Lumio. Fra vårt innholdsbibliotek kan du lagre ressursene til egen konto. Bli inspirert, rediger og ta i bruk læringsoppleggene sammen med dine elever.   

Følg Smartskole på Facebook og Youtube.

 

SLS-Lumio-Google-Microsoft-integrasjon-1

Google og Microsoft integrasjon

Lumio er fullintegrert i Microsoft Teams og Google for utdanning. Opprett, organiser, lever og del Lumio leksjonene direkte fra Google Drive ™, Google Classroom og Microsoft Teams®

 

Lisenser

Når du som kunde kjøper en SMART Board, vil dere selv kunne hente ut lisensene tilknyttet bestillingen i SMART Admin Portal. Serienummeret tilknyttet skjermen må registreres for at lisens kan hentes ut. Klikk deg inn og registrer deg via SMART Admin Portal. 

SMART Board kan også brukes gratis uten lisens.

SMART ADMIN PORTAL

SMART konto gir et komplett økosystem for læreren

Med en SMART Board får du lisens til SMART Learning Suite konto. Skap innhold i SMART Notebook, fortsett med onlineverktøyene i Lumio (tidligere SLSO) og lever undervisningen ved å logge på din SMART Board skjerm i klasserommet.

  • Logg på SMART Board skjermen med SMART Learning Suite kontoen din og få tilgang til alle filene dine i Lumio-biblioteket
  • Produser innhold i SMART Notebook og last opp innholdet til Lumio
  • Gjenbruk Notebook filer i Lumio og legg til funksjonalitet som «Del budskapet», individuell utlevering, gruppeoppgaver, les inn lydfil
  • Ta utgangspunkt i PowerPoint eller PDF, last dem opp i Lumio og legg til interaktive elementer.
  • Sett bokmerke på dine favoritt nettressurser og de ligger på startskjermen din hver gang du logger på.
  • Del dine filer med dine kolleger direkte i  Teams og Google for utdanning

Det er ikke nødvendig å kjøpe SMART Learning Suite lisens for å bruke SMART Board. SMART Board kan brukes gratis uten lisens.

Prøv Lumio gratis og uforpliktende i dag

Ønsker du demonstrasjon?

Våre digitalpedagoger kan bistå med hjelp og demonstrasjon over nettet via Teams / Hangout og lignende.

FÅ DEMONSTRASJON