<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART Learning Suite

Interaktiv plattform som fasiliterer for engasjerende, utforskende, aktiv og samarbeidende læring.  

 

SMART Learning Suite er en interaktiv undervisningsplattform som inneholder programvaren Lumio, programvaren Notebook og mulighet for innlogging for personlig lagring på SMART Board.

Lumio er en gratis skybasert interaktiv pedagogisk programvare, der lærerens undervisningsopplegg og elevenes bidrag lagres automatisk. Notebook er en gratis interaktiv pedagogisk programvare, som lastes ned og installeres på din lærerenhet. 

Lumio Classroom Image

Dynamisk programvare 

Lag egne læringsopplegg eller bruk allerede eksisterende ressurser som er integrert. Integrasjon med kjente tjenester gjør det enkelt å bruke programvaren. Gjør presentasjoner interaktive med gratis læringsverktøy i Lumio by SMART. 

Lag engasjerende læringsopplegg 

Gjør undervisningen aktiv, variert og morsom for elevene dine ved å bruke Lumio sine mange funksjoner. Gjennomfør interaktive oppgaver, spill og andre spennende aktiviteter som du finner i Lumio-universetet.  

Tilpass opplæringen

 I Lumio finner du verktøy som gjør det enkelt å tilpasse undervisningen din. Kombiner ulike funksjoner som skaper motivasjon og mestring for alle elever.

Få innsikt i elevenes læringsprosess

Læreren kan til enhver tid få oversikt over elevenes progresjon og arbeid. Lag prøver og lagquizer for å kartlegge elevenes forståelse, innsikt og kunnskap. Gi tilbakemelding direkte i Lumio, enten individuelt eller til en hel elevgruppe.  

La elevene samarbeide og utforske  

Tilrettelegg for samarbeid ved å dele elevene i grupper, enten i eller utenfor klasserommet. Elevene jobber sammen med å utforske temaer, problemstillinger og skape innhold. Lag oppgaver som stimulerer til kritisk tenkning og refleksjon.

 

Kom i gang med opplæringsressurser 

Bli medlem gratis på Smartskole.no, og få tilgang til opplæringsressurser og læringsopplegg for Lumio. Fra innholdsbiblioteket kan du lagre ressursene til egen konto. Bli inspirert, rediger og ta i bruk læringsoppleggene sammen med dine elever.   

 

Lumio_oversikt

Google og Microsoft integrasjon

Lumio er fullintegrert i Microsoft Teams og Google for utdanning. Opprett, organiser, lever og del Lumio leksjonene direkte fra Google Drive ™, Google Classroom og Microsoft Teams®

 

Prøv Lumio gratis og uforpliktende i dag

SMART-lumio-programvare

Ønsker du demonstrasjon?

Våre digitalpedagoger kan bistå med hjelp og demonstrasjon over nettet via Teams / Hangout og lignende.

FÅ DEMONSTRASJON