<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Aktuelle webinarer

Her finner du tidligere og planlagte webinarer om interaktiv undervisningsteknologi.

Webinar 16.03.21

Hvordan bruke interaktive løsninger for kreativ og engasjerende læring i barnehagen?

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan tilrettelegge for læring og arbeid med barns digitale ferdigheter ved bruk av interaktive løsninger? Få inspirasjon og forslag til hvordan du kan skape innhold sammen med barna. I webinaret vil du oppleve hva løsningene tilbyr og hvordan de kan tilrettelegge for å skape, leke og lære i en sosiokulturell kontekst.


Vi viser deg Prowise barnehageløsning som kan brukes som interaktiv skjerm og bord sammen med barna. Her kan barna sammen gjennomføre varierte aktiviteter taktilt, som pedagogiske puslespill, kims lek og mattespill. Pedagogene kan sammen med barna skape egne fortellinger fra  innhold rundt temaene barnehagen jobber med for å stimulere barnets faglige og språklige utvikling.

Les om sørhellinga barnehage og hvordan de bruker Prowise barnehageløsning for å forsterke realfag.

OnEvo aktivitetsgulv  er en ukomplisert løsning som har over 100 ferdige aktiviteter og spill til bruk med barna. Her kan de øve på å samarbeide, bruke språket sitt, spille spill og aktivisere kroppen og alle sansene sine samtidig.  Aktivitetene er designet for å fylle fire hovedelementer: Motorikk, sosialisering, emosjonell forståelse og kognitive tenkemåter.

Med deg på gratis Webinar og lær med pedagogene Amalie og Eirik!
Kan du ikke delta? meld deg på å få tilsendt webinaret som opptak. 

 

Meld deg på her

SMART Webinar 22.02 // Hva er nytt i SLSO

  • Spillbaserte aktiviteter
  • Utleveringsoppgaver
  • Bildeimportering i aktiviteter
  • Spørsmål

Nivå: Viderekommende. Vi introduserer også muligheten til å bli medlem av SMART sitt eget ambassadørprogram, der du som lærer kan være en del av en SMART-brukergruppe. Her legges det opp til fagdiskusjoner, erfaringsutveksling og du vil få de siste nyhetene først.

Dere får hilse på vår nye kollega Amalie Skarsgaard, som har begynt som digitalpedagog i vår utdanningsavdeling.

Tidligere webinarer

Ønsker du kursing?

Våre digitalpedagoger står klare til å kurse deg og dine kollegaer på stedet eller over Teams.